Som kunstakademiuddannet skulptør og med 20 års erfaring med kunstformidling og egen kunstnerisk praksis, kombineret med min opvækst på en gård i Vestjylland, har jeg en dyb forankret forståelse og respekt for jorden.

STUDIO HINDHEDE

KIRSTINE V. HINDHEDE
TVÆRMARKSVEJ 1
2860 SØBORG

kontakt:
hindhede@studiohindhede.com
mobil: 26822656

Følg mig på INSTAGRAM

Studio hindhede tilbyder

Inspirationsbesøg

Jeg kommer ud til dig, og vi gennemgår dine ønsker, mens vi går rundt sammen i haven. Jeg kommer med idéer og foreslår designs, beskæringer, kombinationer af nye former og farver, indretning af områder, materialevalg, plantevalg etc.  

Hvis du under inspirationsbesøget finder frem til, at du gerne vil have en egentlig haveplan, aftaler vi den videre proces.
2500,- for to timer ex. kørsel

Haveplan

Udarbejdelse af en plan for haven, altanen eller udvalgte bede. Du får forslag til indretning på en håndtegnet plan, en projektplan og en planteliste. Prisen afhænger af opgavens omfang.

Du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe for at få afklaring på eventuelle spørgsmål.

950,- på timebasis

Gartneriservice

Har du ikke selv tid, mulighed for eller kræfter til at grave og plante, så book mig til at skabe et smukt, frodigt og insektvenligt bed. Du er altid velkommen til at kontakte mig for både små og store opgaver, så jeg meningsfuldt kan hjælpe dig videre.
650,- på timebasis

Events

Jeg åbnede i sæson 2023 op for oplæg, besøg og workshops med forskellige emner, der optager mig. Hold dig gerne opdateret på instagram.

Skulptur

Mangler du hjælp til at indrette din have eller uderum med kunst, så hjælper jeg gerne. Jeg kan komme med råd til materialer, placering og konkrete værker.

Gavekort

Det er populært at give en haveplan til både brudepar og fødselarer. Se de smukke Studio Hindhede gavekort her.